Naar de Japanner…!

Claud en ik hadden afgesproken dat we dit jaar zouden beginnen waar we vorig jaar zijn gestopt. Om de daad bij het woord te houden zijn we op vrijdag 6 januari wezen eten bij een Japans restaurant. We hadden Sam en Iris niets gezegd dus het was een hele verrassing voor hun. Eten met stokjes!!! Ik moet zeggen het ging ze goed af. Wij begonnen met een heerlijke sushi en Sam en Iris begonnen met garnalen en zalm. Na een tijdje zei Claud ; “ dat is toch een voetballer van PSV” Ik kijk om en zie dat Fredje Bouma achter ons zit. Ik zei tegen Sam kom snel op de foto, na een twijfeling liep hij naar Fred en zei “ Fred wil je met mij op de foto, heerlijk de gedachte van een 5 jarige, in plaats dat hij zei mag ik met jouw op de foto!!!. We hebben heerlijk gegeten en eventjes dachten we nergens aan!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *