Oncologische Fysio – Herstel en Balans

Claud had van een mevrouw, welke helaas ook kanker heeft, gehoord, dat ze sinds kort bezig is met Fitness voor oncologische patiënten. Het heet “Herstel en Balans” waarop ik eigenlijk meteen afknapte. Zo’n dooddoener voor mij “Herstel….”
We kijken toch maar eens op de site, en zoals wij het interpreteren moet je hier 3 x per week ofzo naar toe, nou, dat gaat niet happenen 😉

Nou heb ik het geluk dat ik sinds enkele weken met zweepslag loop en daarvoor bij mijn eigen fysio kom om mijn been in te laten tapen. Nou had ik het toevallig met haar over “Herstel en Balans” Blijkt dit concept bij dezelfde toko te horen als mijn eigen fysio. Aangezien zij heel enthousiast was, heb ik besloten toch maar eens te bellen om een afspraak te maken. Op 22 november hebben we een intake-gesprek, dus ik laat het maar gewoon op me af komen. Daar aangekomen hebben Claud en ik een gesprek met een jonge dame. Kankerverhalen horen ze er natuurlijk heel de dag, het ging vooral om de inhoud, wat kan ik nog en wat is mijn doel. We kregen een rondleiding en eigenlijk stonden we allebei heel positief weer buiten. De maandag erop mag ik al beginnen en heb dan een programma van twee keer in de week. Nu staat voor de komende weken op maandag en donderdag in de agenda: “Onco Fysio” Da’s ook wat!

Ik ben maandag naar de “Onco Fysio” geweest, en ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg fijn vond. Ik hoop dat ik het volhoud, en dat ik morgen niet krom loop van de spierpijn. Stiekem ben ik natuurlijk ook best een beetje trots op m’n eigen, want ook al vind ik zelf dat ik inlever, ik duw toch moeiteloos 100 kg weg 😀
Doet toch best goed, ja ben heel positief! Donderdag weer….

2 gedachten over “Oncologische Fysio – Herstel en Balans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *