Op bezoek bij Rob & Tries…!

Na een ontzettend vervelend bericht van een vriendin van ons die nu ook bij de tumor-club behoort hebben we vanavond een uitje gehad richting Amsterdam. We hadden ontzettend veel zin om deze lieverds weer eindelijk na lange tijd te zien, maar het was fijner geweest als dit klote nieuws niet de aanleiding van ons snelle bezoek zou zijn geweest. Toch hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. Heerlijk even bijgekletst maar ook samen gejankt. Onze tips en ervaringen van de afgelopen 4,5 jaar op tafel gelegd.
Hopelijk hebben we ze er een beetje mee kunnen helpen, want ook al zijn we ervaringsdeskundige, zelfs voor ons zijn dit ‘lastige’ momenten waar je emotioneel erg bij betrokken bent. Wij weten hoe zij zich op dit moment voelen, wat er in hun hoofd omgaat, de angst, de spanningen en die klote onzekerheid. De tijd die nog komen gaat, mensen waar je afscheid van zult nemen omdat je op een gegeven moment niet meer interessant bent of te lang ziek bent, lastige keuzes die gemaakt moeten worden….
Claud, Tries, Rob & DirkLieve Tries, hou je sterk, live life to the max, we denken meer dan je denkt aan jou en ook jouw blog wordt langer dan verwacht!
Lieve Rob, voor jou ook een ontzettend moeilijke tijd maar ook jij kunt dit. Een mens kan heel sterk zijn, je hebt geen keus en vecht automatisch samen met je grote liefde voor een zo lang mogelijke tijd samen. In gedachten ook zeker bij jou!
Lieve allebei, geniet van de momenten samen, geniet van de allerkleinste dingen en hou van het leven!

Liefs,

Dirk en Claud

Een gedachte over “Op bezoek bij Rob & Tries…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *