Opname Longstories…!

Vandaag komt Maarten Roos bij ons thuis om een stukje te filmen voor een informatieshoot van www.longstories.nl welke in november (de longkankermaand…!) in de ziekenhuizen afgespeeld zal worden.

In eerste instantie gaat het om lotgenotencontact welke ik via de Hyves Kakelclub heb. Via dit lotgenotencontact zijn wij ook met Maarten in contact gekomen, en omdat het merendeel van de lotgenoten vrouwen zijn, KAKELS haha, is het ‘leuk’ om een ook de mening en ervaring van een man te horen.

Maarten is ruim 2 uur hier geweest denk ik. Eerst een stukje filmen achter mijn pc waar ik mijn berichten van Hyves lees en plaats, dan wordt er buiten nog een kort interview gedaan en natuurlijk onze grote hobby, het fokken van de Brits Korthaar kat!

Heel apart om een keer meegemaakt te hebben, en we hopen dat we een goede bijdrage hebben gedaan voor in november de longkankermaand!

 

 

2 gedachten over “Opname Longstories…!

  1. ok deze ging goed,

    je doet nooit iets voor niets dus ook jouw bijdrage aan de film is heel er van belang ………….net zoals je een heerlijke kakel bent hahhahahaha!

    ps…….alle vorige pogingen hadden nog veel meer positieve tekst maar ben nu moe en ga verder………….dus je moet het hier maar even mee doen !!!
    Als het deze keer weer lukt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *