Pijn in mijn buik…!

In 2009 ben ik geholpen aan een littekenbreuk welke aan de binnenkant hersteld is met een gelijmd matje rondom mijn navel, stelde op zich niet zoveel voor nu kreeg ik opeens weer last van mijn buik, het leek alsof ik een nietje vanuit de binnenkant van mijn navel voelde drukken.

Aangezien ik vanaf de chemo-periode dexamethason gebruik is het raadzaam of het toch even te laten checken bij de huisarts. Dexa heeft als bijwerking namelijk dat het het bindweefsel kan aantasten, dus ook het matje in mijn buik.

De vervangende huisarts (koekebakker) gaf mij het advies om toch nog even de klachten af te wachten, en mochten de klachten erger worden, moest ik weer contact met ze opnemen. Aangezien ik geen zeikerd ben, mag ik zelf zeggen, belde ik na een paar dagen weer mijn huisarts, alweer de vervangende koekebakker, en deze schreef een mij verwijsbrief voor, voor een buik thorax. Ze gingen op zoek naar een nietje, maar alles was geplakt dus eigenlijk een kansloos iets!

Toen Claud op een gegeven moment belde voor de uitslag van de buik thorax, kreeg ze te horen dat “Alles prima in orde was”

…. “YES, ik ben genezen dacht ik” 😀

Ook die mutsen kijken niet verder dan hun neus lang is bij het plaatsen van zo’n opmerking.

Nu is er een afspraak gepland voor een buik echo op vrijdag de 13de april, hopen op een goede afloop, de datum is al veel belovend…. NOT

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *