PSV Masters on Tour…!

Onze Sam verheugd zich al weken op vandaag. Hij mag toernooitjes spelen bij de PSV-Masters on tour bij RSK Nuenen.
Claud ging al op pad met Sam, en ik (met mijn opstartproblemen) kwam iets later met Iris.
Omdat we vanavond ook naar Marco Borsato gaan wist ik dat ik niet heel de dag bij Sam kon blijven. Ik moet dan echt even ’s middags plat, anders trek ik het vanavond niet.

Sam speelde leuk, hij was erg gemotiveerd, maar het was jammer dat elk team beter was dan VVAcht. Ze verloren elke wedstrijd die ze speelden. Sam scoorde af en toe en liep dan compleet langs z’n schoenen. We hadden ontzettend veel geluk met het weer, het is heel de dag droog gebleven.

Phoxy was er ook, hartstikke leuk voor de kids, maar ook voor ons natuurlijk. Even samen op de foto!

 

Vóór de prijsuitreiking zijn Iris en ik weer naar huis gegaan. Claud bleef achter met Sam en heeft nog een hoop foto’s gemaakt zodat ik het thuis kon bekijken.

Alle kinderen kregen een kadootje van PSV. Of ze nou gewonnen of verloren hadden. Sam had een geweldige dag gehad maar was een beetje verdrietig dat ze geen één wedstrijd gewonnen hadden. Toen Claud en Sam thuis kwamen zijn we langzaam richting Helmond gereden waar Sam zou blijven vanavond. Na het concert van Marco gaan we Sam weer bij Caroline en Friso ophalen want morgen is het vaderdag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *