Radiostilte…!

De laatste keer dat we een paar weken niet zo aktief waren op dit blog ging gepaard met vele reacties van mensen die zich ongerust maakten om me. Dit resulteerde in veelvuldige uitleg, telefoontjes, bezoekjes (wat ook best gezellig is haha) kortom men maakte zich zorgen dat ‘het’ slecht zou gaan. Er waren zelfs mensen die dachten dat ik niet meer leefde :-S

Ook nu is het weer een tijdje geleden….

We hebben slechts één reden…. we hebben het té druk. In 2004 hebben Claud en ik elkaar leren kennen toen zij samen met haar ex hier bij mij een Brits Korthaar kitten kocht uit het B-Nestje, Boris. Niet lang daarna kregen Claud en ik een realtie met elkaar. Het fokken van de Brits Korthaar is in al die jaren een grote hobby van ons geweest en nog steeds. Ondertussen wordt deze week ons 46ste nestje geboren en mogen we zeggen dat we aardig ervaren zijn met de Brit.

Kittens Meke geboren op 21 mei 2012

Vorig jaar tijdens onze vakantie in Italië hadden we afgesproken om in januari een mobile-home te huren, toen dit niet door bleek te gaan hadden we besloten niet op vakantie te gaan dit jaar en een aantal nestjes kittens te fokken. Bij het krijgen van een nestje heb je twee varianten: Óf moederpoes regelt alles zelf de eerste maand, óf je hebt vette pech en mag de kittens t/m week 4 om de 3 á 4 uur sondevoeding geven. Wij hebben beiden….

Aangezien we momenteel 4 nestjes hebben, en nestje 5 is op komst, hebben we het redelijk DRUK!

Kato Op Acht

We genieten enorm van het kleine spul en van de mensen die we allemaal gelukkig mogen maken met een Op Achtje. Mensen kunnen allemaal heel enthousiast en lief reageren, ze zijn blij met foto’s ook al lukt het niet altijd om iedere twee weken nieuwe foto’s te maken, mensen hebben allemaal begrip en dat is heel fijn. Dit in combinatie met een toch volledig gezinsleven, schoolvakantie die tot nu toe letterlijk in het water is gevallen, af en toe nog werken en vooral veel poetsen en sondevoeding 🙂
Sommige moederpoezen zien er beter uit als wij…

Zodra het weer een beetje rustig is hier in huis, zullen we dit blog weer up-to-date maken.
Willen jullie ook even genieten van onze Britjes? Klik dan hier.

Kittens Star Geboren op 25 juni 2012

P.s. De uitslag van de Petscan was goed, zo voel ik me niet echt, maar de scan zag er prima uit…. Garantie tot over de drempel natuurlijk, dit even voor die mensen die het nog stééds niet snappen. Ik zit in de verlenging… word ik ook zó moe van om dat steeds maar weer opnieuw uit te leggen.

P.p.s. Nee, ik word ook niet meer beter.

P.p.p.s. Ja, de kanker gaat ooit terugkomen

P.p.p.p.s. Ja, ook al is de scan nu goed

P.p.p.p.p.s. Ooit ga ik deze strijd verliezen

P.p.p.p.p.p.s. Dit noemen wij “Tumor-humor” Whahahahaha. We weten het, het is zwarte humor, maar het geeft je kracht en houdt je op de been.

P.p.p.p.p.p.p.s. We waarderen het overigens enorm dát en hoe mensen reageren, ons blog volgen, kaartjes sturen, interesse tonen. Dank jullie wel!

9 gedachten over “Radiostilte…!

 1. P.p.p.p.p.p.p.p.s:
  Tumor humor houdt je op de been ………………maar please niet vergeten om dat ene beentje voor de andere te zetten telkens hahahahahaha!!!
  Mooie blog .
  Dikke kus vanuut Aussie 🙂

 2. I get it,
  Ik snap niet dat jij zoveel poezen kunt handelen!!!
  😉

  Laat die verlenging maar mooi voortduren, voorlopig zijn jullie toch nog mooi even sterker.
  Doe je goed!
  Tis nu ook zomer hier dus.
  Enjoy!!!!

  Ik wens jullie heel veel mooie, lieve kittens en genieten met elkaar toe.

  P.s. als je het niet erg vindt hou ik het maar bij 1 p.sje.
  Ik heb er nie zoveul als gij.

 3. Het was een nacht, (ik weet alleen niet meer wanneer)…. toen plopte er een aantal kittens uit. Je was zo blij en zo trots. Mooi om dat toen me je te kunnen delen ! Dus geniet van de kittens, een prachtige -ook als het drukke- afleiding. Dat je er nog veel geboren mag zien worden !!.

  Je PS’jes……………………….. gewoon door blijven ademen en genieten van wat je nog wel hebt, kunt en mee mag maken. Ik heb Sarah uitgezwaaid dit weekend en weer een jaar gewonnen. Dat gun ik jouw ook. En dan nog een, en nog een, en nog…………….
  Tomorow is promised to no one >>>> dus>>>>> Life live to the max

  Liefs L@n

 4. p.p.p.p.p.p.p.p.s….Ik krijg altijd garantie tot de voordeur……..hmmmm, zou dat TOT of OVER de drempel zijn ?
  Volgende keer maar eens vragen……luv all of you, but the kittens the most 😉

 5. Regelmatig bekijk ik de foto’s van jullie prachtige katten, doet me altijd heel erg goed. Zelf weer een nieuwe kat in huis nemen zit er niet meer in, want natuurlijk tikt ook hier het klokje af en je weet nooit hoelang je nog mee gaat, maar de kat zal het wel van me winnen. Misschien moet ik maar eens bij jullie langskomen om al dat moois te komen bewonderen. (Of is dat erg gek?)
  Vreemd he dat we geen garanties krijgen van die dokters van ons. Maar ja zolang we ademhalen gaat het nog altijd goed! Liefs voor jullie en een dikke knuffel.

 6. Wat leuk die katjes! En wat een geweldige fotootjes.
  Fijn dat de uitslag goed was, raar is dat heh, dat je er dan niet naar voelt, dat herken ik wel. En ach tumor humor begrijpt niet iedereen, maar ja, soms kun je er maar beter grapjes over maken. En inderdaad garantie iot de deur, kan zo anders zijn, maar ook lang zo blijven.Niet teveel over nadenken maar en genieten van het moment.Maar dat doen jullie zeker!
  Groetjes Hendrike

 7. Dirk,
  Ik volg je nog steeds op de voet hoor, dat je dat effe weet. Na de fruitschaal gaat het snel weer beginnen! Hopelijk kun je er nog heel lang van genieten!!

  Gr,
  Joost, Cindy en Guusje

 8. Hallo Dirk, met bewondering en respect hebben wij je site zitten lezen en bekijken.
  We denken dat heel veel mensen hier baat bij zullen hebben , je kinderen , je vrouw , je vrienden, eenieder die ook door zoiets heen moet maar vooral ook jijzelf.
  Ik vind het best indrukwekkend wat ik zo lees . Je weet dat wij eerst geen idee hadden toen we met dit nieuws werden geconfronteerd en de schok best groot was. De site helpt ons ook om een idee te krijgen van de situatie,
  maar ook van je geweldige gezin , je kinderen (waar we het weleens over hadden ) je vrouw en je geschiedenis . Bedankt dat je dit ook met ons deelt.
  Ik wens je , namens Gerrie en mijn ‘kleine’ gezinnetje 😉 heel veel sterkte , liefde en geluk toe .
  We blijven je volgen.

  Nogmaals bedankt en een hartelijke groet en God bless uit Geldrop.
  Peter en Gerrie Linders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *