Roda JC – PSV…!

Vandaag ben ik met onze Sam en mijn zwager Andy naar de feesttent in Kirkroa geweest, oftewel naar het Parkstad-stadion in Kerkrade geweest. Andy had voor ons de kaartjes geregeld, dus we hadden geen combi-kaarten, dus we zaten tussen de ‘hooligans’ van Roda 😉

Voor Sam was het een verrassing, we hadden tegen hem gezegd dat we even naar Snowworld gingen om voor mij een nieuw snowboard te kopen. Toen we langs Snowworld kwamen reden we door waarop Sam zich afvroeg waar we naar toe gingen. We maakten hem wijs dat we de auto ergens moesten parkeren en reden door naar het stadion. Bij het stadion aangekomen zei Sam bij het zien van heel veel geel/zwart gekleedde mensen: “Dit is een vreemde ski-baan”. Pas toen we de tribune opliepen, en hij Mertens op het veld zag lopen viel bij hem het spreekwoordelijk kwartje. “Kijk papa, PSV…” Het moest even tot hem doordringen dat we naar de voetbalwedstrijd gingen kijken haha.

Gelukkig voor Sam wonnen we met 1-3 en als echte voetbalsupporters hebben we een ‘bruûtje mit u jehaksteefsje’ gegeten, oftewel gewoon een broodje fricandel.

Het was weer heerlijk om met m’n zoon naar een voetbalwedstrijd te gaan, en ik hoop dat we ooit met z’n vieren naar deze wedstrijd mogen gaan. Andy, Lennon, Sam en ik. Dat zou pas helemaal gaaf zijn.

Sam bleef gezellig een nachtje bij Ang en Andy slapen, en Claud en ik gingen bij Giardino op het terras een heerlijke pizza Taco eten.

Al met al weer een perfect voorbeeld van quality-time. Ons motto van deze zomer….! Er staan ons nog een paar leuke dingen te wachten.

2 gedachten over “Roda JC – PSV…!

 1. Ouwehoer kehl!! Wanne Tuub. Wieksers…dat zul je wel in die feesttent gehoord hebben tussen die maffe limbo’s!!

  Mooie verhalen Dirk, heel mooi zelfs!!!

  Gr,
  Joost

 2. Hoi Dirk,

  Ik vond het ook een gezellig uitje!!
  Volgend jaar weer!!
  Ook leuk dat Sam was blijven slapen, die twee boefjes hebben een heel leuke dag gehad en wij dus ook.

  De gruss oet Landgraaf! Andy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *