Sam 6 jaar…!

Wie had dat ooit gedacht dat ik de 6de verjaardag van onze Sam nog mee zou maken.
Toen ik de diagnose kreeg was onze Sam 4, er spookte toen heel veel door m’n hoofd. Roos zal mij nooit vergeten als papa, maar je kunt het met haar niet over mijn ziekte hebben. Dit hebben we geprobeerd, maar schijnbaar moet je in Roos haar visie op de bank liggen met een thermometer in je kont om ziek te zijn….Tja.
Iris beseft hartstikke goed dat ik ziek ben, en die heeft het er denk ik nog wel het moeilijkst mee van alle drie de kids. Met haar heb ik heel wat wintersportvakanties doorgemaakt, zomervakanties en nu ze wat ouder is ook hele gesprekken. Ze helpt ons ontzettend goed thuis met het huishouden en is soms overbezorgd.
Onze Sam is nu 6 en ik weet zeker dat ook mij nu nooit meer zal vergeten. We doen leuke voetbaluitstapjes, bezoekjes aan een Oorlogsmuseum, we hebben over ‘mannen-dingen’ en het wordt al een hele kerel die je ook al vanalles kunt uitleggen. Maar toen Sam nog maar 4 was, was ik echt bang dat hij mij alleen maar van foto’s zou herinneren. Wat weet een menneke van 4 nou over 30 jaar nog? Sam zijn 5de verjaardag was al een hele mijlpaal maar dat ik zijn 6de verjaardag mee heb mogen maken is alweer een groot kado voor me.
We hebben een gezellige dag gehad, en helaas voor Sam waren er veel mensen op vakantie met zijn verjaardag, dus we zijn in de avond, op Sam zijn verzoek, bij de Bengel in de Stad wezen eten. Heerlijk onder de parasol in de regen 😉

Ik zal mijn best doen om ook zijn 7de verjaardag mee te mogen maken!!!

Een gedachte over “Sam 6 jaar…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *