Sinterklaas…!

Gisteren zijn we weer thuisgekomen van Tenerife. We hebben heerlijk genoten en voelen ons weer wat uitgerust. De batterij is weer wat opgeladen en mogen meteen weer aan de slag want morgen krijgen we bezoek van de goed heilig man.

Caroline, Friso en kids komen ook bij ons thuis Sinterklaas vieren dus het wordt zeker weer gezellig. Andere jaren maken we bij m’n zus rotzooi, dit jaar mag het hier.

De kinderen zijn helemaal hyper, kunnen allemaal goed met elkaar opschieten en vermaken zich goed. Ze hebben geen idee dat we bezoek krijgen van de Sint. Op een gegeven moment wordt er op het raam geklopt. Nou geweldig die reactie van onze Sam en Roos. Sinterklaas, Sinterklaas….! De Sint en zijn knechten worden binnen gelaten, en de pepernoten vliegen om onze oren. Roos is wat verlegen, Sam heeft een hoop praatjes en Iris weet wel beter en hoort het aan haha.

Alle 7 kids krijgen een kado van de Sint en mogen deze uitpakken. Als de Sint en zijn pieten ons huisje willen verlaten komen de overige zakken kado’s tevoorschijn. Nu hebben we echt een paar stuiterballen in huis 😉 Ze kunnen niet wachten om alles uit te pakken, dus beginnen we daar ook maar meteen mee. Na een volle vuilniszak kadopapier zijn alle pakjes uitgepakt en is iedereen weer blij. Na een heerlijk avondje gaat familie Delemarre weer naar huis en gaan de kids hier te bed. Claud en ik zeggen wel meerdere keren tegen elkaar: “Nou, was gezellig he, ik heb een heerlijke dag gehad!” Dat was het zeker, ik heb genoten van de kids, van het plezier, van het samenzijn…. kortom TOP”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *