Stiekeme drinker…!

1 glaasje witte Lambrusco op onze trouwdag kan niet de oorzaak zijn van zo’n ontzettend verhoogde GammaGT.

Ik had bloed moeten laten prikken, waarom weet ik al even niet meer, en toen werd Claud door de doktersassistente gebeld: “Mw. Jolen, ik heb hier de bloeduitslagen van Uw man, maar ik zie dat de leverwaarden nogal heftig afwijken. Ik wilde U even vragen of Uw man misschien een drankprobleem heeft….” Whahahaha, we wisten al dat deze vraag zou komen omdat dat een logische vraag is bij zo’n afwijkende waarde van het GammaGT. Claud begon ook hard te lachen. “Mijn man drinkt werkelijk nooit, hier staan nog 3 flesjes Jupiler bier in de koelkast, maar die liggen hier al sinds 2010 denk ik”
Oke, da’s dan ook weer duidelijk.
1. Ik ben geen drinker, ik drink werkelijk nooit alcohol.
2. We mogen de koelkast wel eens uitmesten dan 😉

Omdat er geen duidelijke oorzaak is voor deze afwijking wordt er besloten over een week of 6 nogmaals bloed te laten prikken.
Aangezien ik dit blog (veel te laat) bijhoudt (en het nu eigenlijk al 23 januari is) weet ik jullie te vertellen dat mijn volgende leverwaarden nog steeds verhoogd waren, en mijn waarden daarna redelijk verlaagd. Terugkijkend in de computer bij de arts blijk ik altijd wel al een verhoogt GammaGT te hebben. Aangezien ik er geen klachten aan ondervind worden deze waarden geaccepteerd en verder dus niks aan gedaan. Top!
Ik kan lekker doordrinken dus 😉 ……….. Geintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *