Terug van weggeweest…!

Na bijna drie weken heerlijk genoten te hebben van onze welverdiende vakantie, komt er ook een tijd dat je weer thuis komt en het ‘gewone’ leven weer doorgaat. Voor zover mijn leven nog ‘gewoon‘  te noemen is sinds een maandje of 6   😉

Vandaag gaan we met z’n allen hard aan de slag om de caravan leeg en schoon te krijgen. Het zijn natuurlijk maar een vierkante meten of 20, maar met een paar man gaat dat lekker snel en vele handen maken licht werk. Ik ben nog kapot van de reis, en Claud wil ik niet teveel belasten met haar nek.

Onze vriendin uit Liempde, Ingrid, komt met haar moeder helpen, en het klopt, we zijn in 1,5 uur helemaal klaar. Alles is eruit wat eruit moet, en even een doekje erdoorheen gehaald. De meeste (zware) spullen mogen in de caravan blijven liggen, want we hebben heel de inboedel mee verkocht.

Gisteren thuis gekomen en morgen verkopen? Ja, we wilden eigenlijk niet nog heel de week tegen de caravan aankijken, met het gevoel dat hij toch wordt verkocht. Het voelt als een gedwongen keuze, een keuze die je zelf op dit moment nooit had gemaakt, maar door deze klote ziekte toch voor het blok staat. Hij moet maar weg zijn, dan is er weer een hoofdstuk gesloten! Ik denk dat het nog pijnlijker zou zijn als we er nog een week tegen aan zitten te hikken.

Op vrijdag is het dan zo ver, de caravan wordt opgehaald. Hij ziet er prima uit! Alle jaren is het normaal dat je een caravan hebt, en dat die dan de rest van het jaar in de stalling staat, maar het voelt alsof je je dit jaar meer bewust bent van datgene wat je hebt. We hebben een caravan, wat is dat toch fijn…terwijl het anders normaal zou zijn. Het moment dat de caravan van onze oprit verdwijnt is alweer even zwaar. Claud en ik staan arm in arm en kijken onze caravan na. Claud zwaait stiekem naar de caravan en niet naar de mensen haha, ik hoor het ze haast zeggen: “Dag lieve caravan….bedankt voor de mooie jaren”

Poeh, ja heftig weer! Verdomme wat is het toch zwaar soms.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *