Thuis ziek zitten wezen…!

De zondag maak ik een heerlijk ontbijtje (roer-ei met tomaat) wat niet te vergelijken zal zijn met het ontbijtje bij de Maasparel in Arcen al doe ik mijn uiterste best.

Later besluiten we toch weer even de huisartsenpost te bellen, waar ik heel onvriendelijk te woord word gestaan door een zeer onsympathiek vrouwelijk persoon. “Waarom belt U ons dan….?” “Waarom belt U de EHBO dan niet….?” Weet ik veel vrouwke, het is zondag, wie moet ik anders bellen? Omdat deze mevrouw geen raad met me weet, krijg ik de huisarts aan de lijn, welke mij adviseert toch echt contact op te nemen met de EHBO via het centrale nummer van het Cathrien. Als ik de EHBO aan de lijn krijg, waar ik overigens ontzettend vriendelijk te woord word gestaan, gaan we het lijstje van vrijdag af en komen we er op neer dat we terug mogen bellen als Dirk koorts krijgt, of als hij het echt niet meer volhoudt….”Mw. Jolen, een momentje, ik overleg nog even met de huisarts, die zit hier langs me….!” Duh, simpel, waarom moet ik dan de EHBO bellen als ze er langs zitten? Zal wel aan mij liggen denk ik.

We besluiten het nog maar even aan te kijken, wat we eigenlijk al 2 dagen deden, en hopen zo dat het gauw maandag is om Dirk zijn eigen huisarts weer te kunnen bellen. Tegen de avond wordt Sam weer lekker thuis gebracht en wij gaan verder met ons druk maken….en we kijken lekker samen op de bank naar Groningen – PSV wat helaas 0-0 bleef.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *