Toch weer Acupunctuur…!

Omdat ik toch wel wat vage klachten heb (Het eten smaakt me weer minder, ik slaap slecht waardoor ik chronisch moe ben, voel me niet fit, mijn linker voet is dik van het vocht, concentratie wordt minder oftewel een algehele malaise) zat ik eraan te denken om toch weer een keer te beginnen met acupunctuur. Voordat we eindelijk een afspraak hebben gemaakt zijn we dan toch gauw weer een paar weken verder. Claud en ik zitten vaak pas tegen 22 uur op onze kont, en dan is het te laat om te bellen om een afspraak te maken. Toen we een helder moment in de ochtend hadden, heeft Claud meteen gebeld en ik kon de week erna al meteen terecht.

Bij Dr. Lieveld aangekomen stond de arts verbaasd van mijn ‘goeie’ toestand en was blij mij te zien, iedereen is natuurlijk blij om mij te zien ;-D
Even een kort gesprekje met de arts hoe het nu met mij gaat, hoe ik me voel, wat mijn klachten zijn en welke oplossing hij kon bieden.
Toen hij begon met de naaldjes lag ik al gauw lekker te slapen, dáár wel haha. ’s Nachts lukt me dat niet, heel vreemd!

Na de acupunctuur ben ik dood-op terwijl ik goed geslapen heb. Hoofdpijn is vaste prik na de behandeling maar de dag erna voelde ik me weer een stuk beter. Die nacht heb ik ook voor het eerst in lange tijd weer eens goed geslapen. Dus, missie geslaagd!
De nieuwe afspraak staat alweer gepland.

3 gedachten over “Toch weer Acupunctuur…!

 1. die verslagen, elke keer weer raken ze me diep omdat de liefde en zorgzaamheid voor elkaar er bij jullie vanaf spatt

  zoveel respect voor jullie…………echt waar!!!!

  ik hoop op een fijne zomer (niet alleen voor jullie he…. 🙂 )

  liefs, Roswitha

  • Hallo Roswitha, jij verdient respect door ons iedere keer een hart onder de riem te steken, klasse. Het kan ook zo anders mensen waarbij je denkt dat zijn echte vrienden haken af, maar na mate ik langer leef haken ze af, het nieuwe is ervan af. Bedankt voor je leuke en lieve berichten!!!! Groetjes,

   Dirk en Claud

   • Lieve allebei,
    Bedankt voor jullie mooie reactie. Dat doet me goed.
    Helaas kom je in het leven ook stumperds tegen die niet in de gaten hebben hoe het werkt in jet leven en hoe kostbaar het allemaal is.
    Ik zou zeggen dumpen die hap en besef dat dit type volk de moeite niet waard is om nog tijd aan te besteden.
    Koester alle mensen naast je die overblijven of nieuw aansluiten.
    Koester elkaar en blijf vooral veel van elkaar houden.
    Dat telt.
    Stay strong, please!!!
    Liefs, Roswitha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *