Trouwerij Marco & Louisa

Vandaag heb ik de eer om getuige te zijn bij de trouwerij van Marco en Louisa.
Een paar weken geleden kwamen ze gezellig en spontaan op de koffie bij ons, en na een tijdje gezellig ouwehoeren zegt Marco: “Maar we moeten jullie eigenlijk iets vertellen” Waarop Claud zegt: “Jullie gaan trouwen?” Marco: “Ja…. hoe weet je dat?”

Omdat ik Marco toch al heel wat jaartjes ken, ik geloof zo’n 25 jaar, zou hij het een eer vinden als ik zijn getuige zou willen zijn. Omdat Marco goed weet wat mijn ziekte inhoudt, hebben ze besloten zo snel mogelijk te gaan trouwen zodat ze er zeker van zijn dat ik nog bij het feest erbij kan zijn.

Een gedachte over “Trouwerij Marco & Louisa

  1. echte vrienden dus!!

    fijn dat je ook zulke mensen in je omgeving hebt.

    hopelijk doet dit soort liefde je mensen die het niet goed met je voor hebben een beetje vergeten.

    stay strong and stay together! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *