Uitslag Dexa-Scan…!

Vandaag krijgen we te horen of de dexamethason die ik ondertussen een jaar slik invloed heeft gehad op de dichtheid van mijn botten. Toen ik begon met het medicijn keken we eigenlijk niet naar de gevolgen daarvan omdat, heel cru gezegd, ik daar toch geen last van zou krijgen omdat mijn prognose zó dramatisch slecht was. Nu, een tijdje later, is het dan toch belangrijk om even te checken of alles nog wel goed zit, zeker voor een wintersport. Anders dan zijn m’n longen schoon, wintersport was leuk maar heb wel m’n rug gebroken :-S Nee, dat moeten we niet hebben.

Aangekomen bij dokter v/d Borne krijgen we al gauw te horen dat alles er prima uitziet. Eigenlijk ook geen reden om een medicijn tegen de bijwerkingen te nemen, het zag er gewoon prima uit, aldus onze arts.

Tevreden gaan we naar huis, en Claud pakt met nog meer plezier onze tassen in. Je denkt je gaat maar een paar dagen, maar uiteindelijk blijk je toch nog van alles nodig te hebben.

De poezenbende wordt verzorgd door hele lieve mensen, onze Guus wordt verzorgd door mijn zus, de puntjes worden op de I gezet, en wij zijn klaar voor de start…!

Op naar Saalbach-Hinterglemm.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *