Uitslag MRI juli 2012…!

25 juli moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. 2 keer per jaar worden mijn hersenen gecheckt op uitzaaiingen en de 25ste was het dus weer zover.

Vandaag, de 27ste, kregen we al de uitslag. We waren gelukkig snel aan de beurt.
De arts vroeg mij eerst hoe ik me voelde. Standaard antwoord: “Stabiel Slecht”
Claud kan het niet laten om toch even te melden dat ik soms op m’n bek ga. De arts kijkt verontrust en doet een paar testjes bij me. Recht vooruit lopen heb ik gelukkig nooit goed gekend haha dus daar lul ik me goed uit, en mijn kniën die reageren ook nooit op zo’n hamertje, dus eigenlijk was alles mis, maar toch lijk ik goed door de keuring te komen 😉 Lalalalalaaaa!

De scan zag er prima uit, er was nu nog maar één puntje te zien waarvan de arts zelfs stiekem verwacht dat het waarschijnlijk, misschien, mogelijkerwijs een kleine aangeboren vaatafwijking is. Heb ik dan nou toch geen uitzaaiingen op m’n hersenen? Het klinkt me allemaal zo vreemd en onwerkelijk, Claud en ik kijken elkaar eens aan en beginnen te lachen met een groot vraagteken boven ons hoofd.

Tevreden lopen we weer naar buiten en over een half jaartje mogen we weer terug! Half jaar, jeetje, da’s lang voor mij man, een half jaar. Toch schud ik de arts een hand en beloof haar over een half jaar weer te zien. Komt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *