Uitvaart regelen…!

Na een jaar lang uitstellen is het vanavond dan toch echt zo ver. Monica van den Broek is bij ons langs geweest voor een informatief gesprek mbt het overlijden en de nazorg ervan.

We hebben geen definitieve afspraken gemaakt, het was slechts informaties en geruststellend bedoeld. Monica gaf ons het vertrouwen dat ter zijner tijd alles goed geregeld zal worden. Ze heeft ons laten weten wat we nu eventueel al zouden kunnen regelen, en dat we vooral negatieve energie moeten proberen los te laten. “Wat als…” “Stel dat…”

Hier heeft ze volkomen gelijk in, dit kost ook ontzettend veel energie!

Ze heeft ons laten weten hoe we de kinderen hierin kunnen begeleiden, en hoe zij ons/Claud hierin kan steunen. Het is heel moeilijk om nu al te bedenken hoe de kids ooit afscheid van mij zullen nemen….

 

 

3 gedachten over “Uitvaart regelen…!

  1. En toch is het niet verkeerd om gewoon wat op papier of een stick te zetten over wat jij wil, welke muziek enz…..Ik heb het in de zomer van 2010 gedaan en een hele avond en nacht mee bezig geweest. Soms verander ik wat dingen, maar ik kan het wel gemakkelijk afsluiten en zoals het bij mij op papier staat, zo gaat het gebeuren…

  2. Kay en ik hebben toen de tijd ook alle wensen van Kay op papier vast gelegd… Kay ging hier heel ver in, op het moment dat hij overleed hoefde ik niets meer te doen, alleen nog adressen schrijven… Mij heeft het hoe gek het misschien ook mag klinken rust gegeven dat de uitvaart precies zo is gegaan zoals Kay het wilde. Klotezooi om het er uberhaupt over te moeten hebben! Knuffel! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *