Vakantie Tenerife

Na een goede uitslag bij mijn arts, na alle ellende met de poezen en omdat we van de zomer niet op vakantie zijn geweest hebben we besloten een weekje Tenerife te boeken. In eerste instantie wilden we met z’n tweetjes gaan, maar omdat Sam nog nooit had gevlogen en van de zomer ook geen vakantie had gehad, hebben we besloten Sam en Iris mee te nemen naar Tenerife. Het zal dan wel een ander vakantie worden dan vorige jaar met z’n tweetjes, maar we zullen er ook van genieten om met de kids te gaan.
Maandag middag vertrekken we vanuit hier thuis naar Amsterdam. Om 15:15 uur vliegen we pas, maar zeker voor Sam een mooie tijd om te vliegen. Zo kan hij mooi naar buiten kijken. Helaas zitten we niet aan het raam, maar mag hij wel af en toe voorbij de mensen kruipen om naar buiten te kijken. De vliegreis gaat goed, Sam vindt het prachtig en ik heb alleen maar geslapen 😉
We hebben 1 hele week prachtig weer gehad, zelfs het zwembad had nog een heerlijke zwemtemperatuur dus vooral de kids hebben heel veel gezwommen. Ik heb één keer de borstcrawl gedaan toen ging ik in de avond kapot van de rugpijn. Twee dagen later wilde ik zeker weten of de pijn van de borstcrawl kwam, na één baantje borstcrawl ging ik ’s avonds weer kapot van de pijn, dus ja, het kwam echt van de borstcrawl 😉
Heel de week hebben we het gezellig gehad, kinderen hebben zich goed gedragen en zijn goed verwend geworden. We hebben ontzettend veel foto’s gemaakt, daar zullen we er ook z.s.m. een paar van op de site zetten. We zijn weer wat uitgerust, weer wat bijgekleurd en hebben heerlijk genoten met z’n viertjes.
Volgend jaar hopen we weer te kunnen gaan, dit voelde in ieder geval niet als de laatste keer….!

2 gedachten over “Vakantie Tenerife

  1. Wat fijn zo’n weekje er even tussenuit en juist leuk met de kinderen. En inderdaad, gewoon ervan uitgaan dat jullie volgend jaar weer gaan. Met zijn tweeën of met zijn vieren. Dat maakt niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *