Verjaardag, ik word 45 vandaag…!

Het is feest troelala…ik ben 45 geworden!!! Een verjaardag die apart ging worden. Sam en Iris hadden schoolreisje en ik vond het eigenlijk onnozel om ze dit af te pakken en “ verplicht” mijn verjaardag te gaan vieren. Sam ging voor de eerste keer naar de Hooiberg een speeltuin annex een kinderboerderij en Iris ging lekker naar de Efteling.  Claud en ik hadden besloten laat ze lekker gaan, want ze moeten ook kunnen genieten en wij zouden lekker in de avond met z’n 2n gaan eten. Toen Claud de kinderen naar school had gebracht, dachten we ach een uurtje slapen kan geen kwaad, maar dat liep ff wat anders want we werden iets voor twee uur wakker. In de loop van de dag zijn er diverse mensen op visite geweest zoals mijn zus en kinderen en Ingrid en Remco, dus het was gezellig. In de avond zijn we naar de stad gegaan eerst wat op de markt gedronken en we hebben gegeten bij Bali een Indonesisch restaurant. Het was heerlijk, lekker met z’n 2 en alleen voor Claud viel het eten slecht en die kreeg een maagpijn aanval niet te faxen. Al met al toch een heerlijke verjaardag!!! Met leuke en lieve cadeaus .

 

 

3 gedachten over “Verjaardag, ik word 45 vandaag…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *