Vrienden…!

WWW.IKBENERNOG.NL  een prima site, zeker het lezen waard! Weet je, er zijn mensen bij die niet kunnen handelen dat je ziek bent en dood gaat. Persoonlijk vind ik het laatste bull, want iedereen gaat dood alleen het tijdstip veranderd.

Gelukkig hebben wij dit nog niet mee gemaakt tot vorige week. We hadden drie vrienden (op zich al een bijzondere relatie, twee vrouwen en een man), die sinds 2003-2004 goede vrienden waren. Toen ik ziek werd kreeg ik nog een kaartje met de tekst “wij zijn er, bel gerust….” en dat soort teksten, je kent ze wel.

We hebben jaren erg goed contact gehad, gingen samen kattenshows af, gingen bij elkaar eten, gingen weg met elkaar, we pokerden gezellig samen, kortom vrienden zoals het moest.

Na een tijdje ging het me toch storen dat we niets meer van ze hoorden en ik schreef een mail van “is dit nu vriendschap?”

Ik kreeg daarop een mail terug, niet van “sorry” maar iets in de verwijtende vorm, dat wij geen contact met hun hadden opgenomen. Ik dacht: “Nu breekt mijn klomp, ik ben ziek, ik ga dood.” Hoe hersen-ziek ben je dan om in de gebiedende wijs enkelvoud te schrijven? En die gasten denken werkelijk dat ze het goed doen. Werkelijk onbegrijpelijk terwijl één van de drie (wij noemen ze RSM) een moeder heeft die ook kanker heeft.

Natuurlijk krijg je te horen: “Je leert je vrienden kennen”, maar die tijd heb ik niet meer, ik ben ziek en ga dood. Ik ben er verdrietig van en snap het niet. Mijn leven gaat door maar het is zo oneerlijk en je wordt er boos van. Gelukkig hebben wij wel veel echte vrienden en wat het zo leuk maakt, de mensen waarvan je het niet verwacht, komen langs, doen dingen die fun zijn, je leert nieuwe mensen kennen, via hyves, twitter etc. Maar toch denk je: “Het had ook anders kunnen lopen.” Dus RSM, bedankt voor de leuke jaren en bedankt voor jullie nominatie voor de site www.ikbenernog.nl en ik zal zeggen tot nooit!!!! En om in poker termen te blijven LOSERS!!!!!!!

 

 

5 gedachten over “Vrienden…!

 1. Hey Dirk,

  Misschien dat het aan mij ligt, maar ik vind de site ikbenernog erg moeilijk te lezen, overal pijltjes en soms kan ik maar de helft van de verhalen lezen….. Of ben ik nou blond hahaha

 2. lieve Dirk,

  Niet boos om worden, ze zijn je kracht en energie dus niet waard!
  Gelukkig zie je dat andere vrienden opstaan en er wel zijn 🙂

  Dikke kusm
  Mar uit Aussie

 3. Wie de schoen past..tis best moeilijk voor veel mensen om te bedenken wat ze moeten en kunnen doen of zeggen en helaas blijkt afhaken dan vaak makkelijker.Terwijl ze eigenlijk gewoon door moeten gaan met wat ze caltijd al deden,alleen wat sneller en vaker aangezien de tijd niet meer zo oneindig is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *