Weer de scan in…!

Het is woensdag 25 mei en het blijft allemaal enorm spannend. Vanmiddag heb ik de beloofde CT-scan van mijn bovenlichaam gekregen om vast te stellen hoe het momenteel met de rest van mijn lichaam is.

Ondanks dat ik meerdere keren tegen Claud heb gezegd dat ze thuis moet blijven, gaat ze toch weer met me mee naar het ziekenhuis. Eigenlijk vind ik het ook erg fijn dat ze mee gaat, maar wil haar niet steeds belasten met deze ziekenhuisbezoeken. Het is al allemaal zwaar zat.

De scan was boven verwachting snel gemaakt, en we mochten meteen weer naar huis. Meestal als je denkt dat je uren zoet bent, sta je zo weer buiten, maar als je denkt dat je zo buiten staat….

Komende vrijdag krijgen we de uitslag van de scan, we hebben er echt een full-time job bij!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *