Wintersport…!

Zaterdagochtend zijn we vertrokken, hebben bij Frau Schnitzel in Rosenheim geslapen en zondagochtend hoefden we nog maar zo’n 150km tot aan Saalbach-Hinterglemm. Jeetje wat was ik moe onderweg. Op Claud kon ik ook niet echt rekenen om een stukje te rijden want die sliep ook alleen maar, zó moe allebei…!

We waren blij dat we overnacht hadden, zo konden we ook fris aan de zondag beginnen. Meteen alles even geregeld, latjes, schoenen en helm voor de kids, ski-les voor Sam en daarna een heerlijk colaatje bij Roland aan de bar.

We trekken onze kleren aan en lopen eens naar de berg. Heerlijk, alles wit. Ik heb al heel wat wintersportjes gehad, maar zo veel sneeuw heb ik nog nooit gezien. Weet je wat ik knap vind? Dat ze daar in Oostenrijk die wegen zo goed begaanbaar houden. Als bij ons een vlokje sneeuw valt krijgen ze het niet meer geregeld 😉

Echt heel veel sneeuw!

Om even heel de vakantie samen te vatten: We hebben helaas wat weinig, eigenlijk geen, zon gehad. We hadden ontzettend veel sneeuw waardoor de berg 3 dagen gesloten was 🙁 Ik ben met Iris de Zwölfer één keer af geweest, we hebben genoten van de ski-les van Sam, we wilden heel veel doen maar hebben uiteindelijk een heerlijke luie week gehad. Sam is kei kapot na zijn les, hij haalt nog nét het avondeten. Één keer is hij is de winkel op het trapje in slaap gevallen haha, zó moe was hij. ‘s Avonds als Sam dan op bed lag gingen we gezellig met z’n drietjes kaarten, we doen dan ‘duizenden’ onder het genot van een heerlijke Cola.

Tegen 22 uur gingen we weer naar boven, en kropen onder de wol. Ik sliep er verschrikkelijk slecht, drama!

Zodra het 8 uur was vlogen we weer ons nestje uit en schoven aan bij het heerlijke uitgebreide ontbijt.

Wordt vervolgd, ik kak in 😉

 

 

3 gedachten over “Wintersport…!

 1. kak jij maar lekker in Dirkske, wat the fuck kan ons dat schelen!??
  ik ben zo blij dat jullie weer een moment van samen genieten mee hebben kunnen maken.
  maakt mijn dag weer een stuk beter als ik zulke dingen mag lezen.

  blijf genieten zolang je kunt!!
  big hug voor allemaal!

  groetjes Roswitha van den Hurk

 2. nee Es, komt vast door de cola…..ik neem een neut en slaap goed!!
  Maar ja Dirkie, wat een ellende om niet te kunnen slapen ……….gelukkig nog wel een beetje kunnen genieten van de sneeuw met en van Sam 🙂

  Lees je wel weer binnenkort toch XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *