Wintersport…!

Vannacht zijn we (Jurrian, Marlou, Iris en ik) richting Oostenrijk (Saalbach Hinterglemm) gereden. We hebben toch maar besloten even een paar daagjes weg te gaan. Claud en Sam blijven thuis. Claud zit te klooien met haar rug, Sam “moet” gewoon naar school, en voor de poesjes en Guusje de Jack Russel is het onhandig om op zo’n korte termijn een oplossing te vinden. Voelt wel kl*te als je in je achterhoofd denkt dat dit de laatste wintersport zou kunnen zijn, en Claud en Sam niet mee gaan. Voor Roosje is wintersport niks, dan moet ik een week sneeuwballen gooien, maar ik had het leuk gevonden om Sam op de latjes te zien staan.

Ik had me gezworen om na de vakantie al mijn wintersportspullen meteen te verkopen, maar nu we terug zijn van Oostenrijk heb ik het gevoel dat ik eind dit jaar, of volgend jaar, lekker nog met Claud een keer de berg af ga, en dat Sam dan misschien nog in een klasje zou kunnen.

Daar gaan we voor he?!

Op zich was het heerlijk in Oostenrijk, we hadden super strakke zon en een heerlijk w.w. kleurtje toen ik weer thuis kwam.

Ik merk wel dat ik door de chemo’s heel wat heb moeten inleveren. Ik kon de ene dag de berg af, en de dag erna had ik tijd nodig om bij te komen. Zo wisselde ik het af tot we woensdagmiddag weer richting Eindhoven zijn gereden. We hebben een goede reis gehad, en Jur heeft deze rit meer kilometers achter z’n kiezen dan ik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel weer blij ben weer thuis te zijn, want 5 dagen zonder Claud is toch niet zo makkelijk als dat het lijkt…

 

 

Een gedachte over “Wintersport…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *