X-Thorax en meteen weer de uitslag…!

Vandaag zijn we weer uitgenodigd op route 34.

Eerst even lachen op de foto bij route 55, bij de tweede foto stond ik direct in de juiste positie waarop mij gevraagd werd of ik dit vaker had gedaan… DUUUHHH
Daarna met het liftje naar boven.
Toen mijn naam uit de mond van mijn arts klonk, liepen we op hem af, gaven hem een hand en liepen door naar zijn kamertje. Voordat we zater kregen we gelukkig alweer te horen dat de foto er netjes uit zag. Jeetje wat een geluk toch weer, weer twee maanden erbij 😉
We kletsen nog even over hoe ik me voel, we bespreken een datum voor de volgende afspraak waarbij een PetScan aan vooraf zal gaan. Alweer een complete check-up mbt de uitzaaiingen. Aardige vent die arts van mij, zolang hij me goed bericht geeft, vind ik hem aardig 😉 Nee hoor, echt een aardige arts!

2 gedachten over “X-Thorax en meteen weer de uitslag…!

  • Lieve Dirk en Claudia!
   Misschien moeilijk te begrijpen…maar ik leef zo met jullie mee, ik voel de spanning op de dag dat jullie voor controle in het ziekenhuis zijn.
   Groot is de opluchting als alles weer goed is 🙂
   En wat fijn dat jullie zo genieten van de leuke uitjes! Super!
   Henk en ik zijn ook in London geweest, het is echt heel mooi daar! Die boulevard met het reuzerad, een boottocht gemaakt, die muzikanten die daar staan te spelen (toen wel) maar het was toen zo warm dat mijn teenslippers aan het asfalt daar bleven kleven haha
   Die uitjes blijven je echt bij 🙂
   Geweldig hoor (dit blog) ik blijf het zeggen….zo speciaal!
   Dikke kus voor jullie!
   Zet um op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *