YES…! 47 jaar ;-)…!

Vandaag mag ik mij gelukkig prijzen dat ik 47 jaar heb mogen worden. Claud vraagt me nu al weken of ik een feestje wil maar dat wil ik echt niet. Ik zit er helemaal niet op te wachten. Ik ga liever gezellig met Claud en de kids een dagje weg, lekker ergens eten…

Vanmorgen lag ik even op de bank te slapen en toen ik wakker werd kreeg ik meteen een handdoek over m’n hoofd zodat ik niks kon zien. Ik moest alleen maar piesen hoor, dus ik ging geblinddoekt naar het toilet. Omdat Claud en de kids nog niet klaar waren met hun versiering werd ik gedwongen even op kantoor te gaan zitten. Even later werd ik geroepen dat ik weer naar binnen mocht komen. Er hingen balonnen en slingers, de tafel was mooi gedekt en er stonden cadeautjes op tafel voor mij. Ik ging zitten en liet me verrassen met kado’s. Ik kreeg een mooi dienblad met lantaarntjes voor op de tuintafel, ik kreeg nog een grotere lantaarn om buiten op tafel te zetten en natuurlijk een hele hoop tekeningen van de kids. Toen ik opstond om naar de keuken te lopen zag ik op de terugweg vanalles op een slinger geschreven. Ik begon te lezen…. “Haha leuk” dacht ik en keek naar de slinger die er langs hing… Dit was zó bizar. Op iedere vlag van de slinger stond een persoonlijke tekst van mensen die ik allemaal ken. Ik vroeg aan Claud: “Hoe heb je dát gedaan?” Claud begon te lachen en vertelde mij het hele verhaal. Ze was al vanaf medio januari bezig met mensen mailen om te vragen of ze het leuk zouden vinden om voor mijn verjaardag een vlag te maken zodat ze deze in de slinger kon verwerken en op deze manier door heel de woonkamer berichtjes kwamen te hangen van heel veel lieve mensen uit heel mijn leven.
We begonnen gauw aan het ontbijt zodat we ook snel aan de vlaggen konden beginnen!

47ste verjaardag Dirk

Claud haalde één voor één de vlaggen eruit zodat ik ze op m’n gemakkie kon lezen aan tafel. Ik kwam mensen van de basisschool tegen, mensen van de middelbare school, mensen van Italië, mensen van PSV, mensen uit Acht, Kankerlotgenoten, Collega Makelaars, mensen van de katten, oud-personeel van me, familieleden, oud-collega’s, vrienden, goede kennissen, klanten van mijn bedrijf, tussenpersonen, Guus Meeuwis, Marco Borsato…. nou echt he-le-maal geweldig. Even kwam heel mijn leven voorbij, echt heel mijn leven. Claud had ruim 60 vlaggen binnengekregen van 60 verschillende mensen, echt top!!!

Ik heb veel mooie kado’s gekregen in m’n leven, maar dit is werkelijk het mooiste kado wat ik ooit in m’n leven heb gehad. Dit is een enorm speciaal kado. De vlaggen blijven voor altijd in de slinger en blijven ook zeker nog een hele tijd in huis hangen. Mochten we de slinger afpakken gaan ze in een mooie doos met een strik erom. Dit is goud waard!!!

Iedereen die mee heeft gedaan aan mijn slinger wil ik ontzettend bedanken voor hun bijdragen. Ik heb genoten van de lieve, mooie, ontroerende en grappige teksten. Dit heeft mij heel goed gedaan. Ik vind het werkelijk een prachtig kado. Alle vlaggen waren stuk voor stuk een kado voor mij. Natuurlijk wil ik ook mijn vrouwke Claud bedanken voor al haar inzet, moeite en werk wat ze eraan gehad heeft. Ik vond al dat ze maanden zo druk was met mailen etc. Ik mocht niet meer in haar telefoon kijken, haar computer had opeens een wachtwoord en ik had zelfs een brievenbusverbod gekregen en Robert van Leeuwen was angstvallig veel op de koffie op momenten dat ik niet thuis was. Later werd me duidelijk dat hij in het complot zat 😉 !!! Maar het was zeker weten 100% de moeite waard!

Dank jullie wel allemaal!

3 gedachten over “YES…! 47 jaar ;-)…!

  1. blij om te horen dat je het mooi vond Dirk
    het is je allemaal van harte gegund.

    enig idee waarom?………………………..jouw Claudje is gewoon verslingerd aan jou.
    groetjes aan allemaal, Roswitha

  2. Wat een fantastisch idee van Claud! Heel bijzonder en wat bof je toch met zo’n vrouw! We zijn blij te lezen dat het naar omstandigheden goed met je gaat en lezen met veel plezier de verhaaltjes over voetbal en one direction.
    Ondanks dat we elkaar niet goed kennen en slechts een keertje kort hebben ontmoet vanwege de britten blijven we meeleven want jullie zijn hele fijne mensen en we wensen jullie het allerbeste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *