Zweepslag…!

Een tijdje terug kreeg ik zomaar tijdens het kijken naar een hockey-wedstrijd van onze Iris een zweepslag in m’n linker kuit, pijnlijk….
Ik ga naar de fysio en laat ‘m mooi intapen.

Nu ga ik vandaag toevallig even m’n auto laten nakijken bij iemand, en ik stap uit de auto en maar zo de spagaat. Dit is m’n tweede zweepslag, maar deze zit aan m’n rechter bovenbeen. En Bedankt!!!! Ik ben weer in m’n auto gaan zitten, en heb me heel erg moeten concentreren om niet van m’n eigen te gaan van de pijn. Jeetje, wat had ik een pijn zeg! Ik denk dat ik wel 5 minuten in m’n stuur heb geknepen van de pijn. Zo’n heerlijk “Pis in je broek” moment!

Ik kom thuis en laat Claud even kijken. Ik vraag haar of het blauw is, maar ze ziet helemaal niks. Kom ik de volgende dag bij de fysio, He-Le-Maal Blauw. En bedankt Claud! Ook dit been krijgt een flinke tape en ik ga thuis aan de morfine. Ik blijf wel lopen maar het gaat niet altijd even makkelijk. Ik merk na een paar dagen dat m’n benen steeds dikker worden. Na een bezoek aan de dermatoloog op 4 februari besluiten we een paar dagen te gaan zwachtelen en krijg ik zalf voor mijn pijnlijke voeten want over twee weken wil ik eigenlijk toch echt een weekje op wintersport. Het zou toch schijt zijn als deze nu niet door kan gaan.

Daar loop ik dan, beide benen in de tape tgv zweepslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *